Tre snygga stickade tröjor du kan köpa billigt idag

Så här under vår kalla vintertid i Sverige kan det vara riktigt skönt att klä sig varm med en varm och skön stickad tröja. Nedan hittar du våra tips till tre snygga och billiga stickade tröjor som du kan köpa på nätet idag.

 

Stickad röd tröja från Halens

Här kommer en riktigt skön och hörligt röd stickad tröja från Halens.

Stickad röd och snygg tröja från Halens
Stickad röd och snygg tröja från Halens

Detta är en vackert flätstickad tröja i mjuk akryl- och ullblandning. Ribb finnes kring ringningen, i ärmslut samt i nederkant.

Bakstycket är snyggt slätstickat. Längd ca 60 cm i storlek 36/38. 85% akryl, 15% ull. Tvätt 30°.

 

Vackert och stiligt stickad vit tröja

Vårt andra tips till stickade tröjor kommer från butiken Cellbes. Här hittar vi en vacker vit stickad tröja som passar utmärkt till en kjol.

Vit stickad tröja från Cellbes
Vit stickad tröja från Cellbes

Detta är en mjuk och härlig stickad tröja med fina ränder i glittrande hårgarn. Tröjan har en båtringning samt lång ärm. Något figurstickad. Rygglängden följer storleken ca 54-64 cm. 100% polyester. Tvätt 30°.

Härlig och varm stickad tröja från Rützou

Sista och kanske skönaste tipset på stickade tröjor kommer från Rützou och butiken Bubbleroom. Nedan ser du deras varm och härliga sweater.

Stickad tröja från Rützou
Stickad tröja från Rützou

Detta är en snyggt stickad tröja från Rützou som har mycket vidd och pingvinärm. Tröjan är tillverkad i mjuk mohair och har en mysig polokrage. Längd bak från axeln 75 cm, byst 160 cm i stl. S. Modellen är 178 cm och bär stl. S. Handtvätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 4 =